Ugradnjom štedite Vaš novac direktno i indirektno. Direktno time pošto je auto gas duplo jeftiniji od cene motornog benzina, a indirektno tako što se vek ulja i drugih delova u motoru, pa time i sam vek motora produžava za 30% (ne važi za svećice). Kompletna oprema koja se ugrađuje u našem servisu je od originalnih proizvođača i po svim trenutno važećim najvišim svetskim standardima.

Važno je napomenuti da osim što je bitno da oprema bude po standardu, takođe i ugradnja te opreme mora da teče po strogo utvrđenim pravilima. Upravo tome u prilog ide i podatak da se nakon ugradnje naših uređaja može dobiti atest u bilo kojoj ovlašćenoj ustanovi (AMS, MASINSKI FAKULTET, INSTITUT VINCA), kao potvrda da su svi sklopovi ugrađeni po svim svetskim standardima. Servis MAKEDOGAS i kvalitet ugradnje auto-gas uređaja, potvrđuju i svedoče brojni zadovoljni klijenti, kako u BEOGRADU tako i iz unutrasnjosti SRBIJE.

Vrlo je bitno spomenuti da je auto-gas ekološko gorivo, tako da emisije štetnih gasova praktično nema.

Mogućnost plaćanja na rate sa cekovima gradjana.

Posedujemo sve vrste i veličine boca (rezervoara). Biće nam drago da se vidimo kod nas u servisu. Bez ikakve obaveze možete nas nazvati ili doći i dobiti sve informacije u vezi auto-gasa.

© Copyright 2013. ugradnjaplinabeograd.com